Tämä on perheemme broileriruokien klassikko, joka onnistuu
vähemmänkin kokkausta harrastavilta. Erityisen hyvää vuoka on
mustaherukkahyytelön kanssa.
4 broilerin koipi-reisipalaa
Marinadi:
½ sitruunan mehu
0,5 dl öljyä
0,5 dl soijakastiketta
1 tl musta- tai sitruunapippuria
2 tl paprikaa
1 tl currya
Vuokaan:
2 dl riisiä
5 dl kasvislientä (tai kanalientä)
1 purjo
1 paprika
Marinadi:
½ sitruunan mehu
0,5 dl öljyä
0,5 dl soijakastiketta
1 tl musta- tai sitruunapippuria
2 tl paprikaa
1 tl currya
Vuokaan:
2 dl riisiä
5 dl kasvislientä (tai kanalientä)
1 purjo
1 paprika
Marinoi broilereita muutama tunti tai yön yli. Marinadi voi
olla muukin kuin ohjeessa mainittu. Pane voideltuun uunivuokaan riisi,
paprikapalat ja purjoviipaleet. Kaada
liemi päälle. Laita broilerit päällimmäiseksi. Kypsennä 200 asteisessa uunissa
noin tunti.