perjantai 26. helmikuuta 2016

Feta-pinaattipasteijat

Pieni annos feta-pinaattipasteijoita syntyi pakastimesta löytyneestä vajaasta paketista voitaikinalevyjä ja jääkaapissa olleesta puolikkaasta paketista fetaa.


voitaikinalevyjä
fetaa
pakastepinaattia
persiljaa
mustapippuria
kuivattua oreganoa
voiteluun munaa




 Murustele feta haarukalla. Sulata muutamaa nappi pakastepinaattia ja sekoita se fetan joukkoon. Mausta mössö pippurilla, persiljasilpulla ja oreganolla. Kauli sulaneita voitaikinalevyjä hieman ohuemmiksi ja jaa kukin levy kahtia neliöksi. Täytettä neliötä kohti menee kukkurainen teelusikallinen. Liimaa saumat vedellä ja nipistele kiinni. Paista 225 asteessa viitisentoista minuuttia. Hyvää teen kanssa nautittuna.